CVzen is een toonaangevende professionele CV-dienst die toegewijd is om u te helpen bij het maken van een winnende CV. We hebben al meer dan 2 miljoen werkzoekenden aan een nieuwe baan geholpen. Wij zijn uw carrièrepartner die u kan helpen om u te onderscheiden van de massa en uw professionele doelen te bereiken.

De CV voorbereiding wordt gedaan door ervaren CV schrijvers en maakt gebruik van dezelfde technologie die grote werkgevers gebruiken om CV’s te screenen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreverandering of een promotie, wij kunnen u helpen een CV van hoge kwaliteit en op maat te maken waarin uw vaardigheden en prestaties naar voren komen.

We gebruiken dezelfde technologie die grote werkgevers gebruiken om CV’s te screenen, zoals Applicant Tracking Systems (ATS). We weten hoe we uw cv moeten optimaliseren voor deze systemen en zorgen ervoor dat het door de geautomatiseerde en menselijke beoordelingen komt.

Lees hier meer over CVzen diensten: CV Schrijven Diensten

Bij CVzen maken we CV schrijven makkelijk en gemakkelijk. Stuur ons gewoon je bestaande CV en beantwoord een paar vragen over je achtergrond en doelen. We zullen je koppelen aan een gekwalificeerde schrijver met expertise in jouw vakgebied. U en uw schrijver zullen nauw samenwerken van het begin tot het einde van het CV creatie proces.

Uw CVzen schrijver zal uw CV verbeteren door de opmaak te verbeteren, secties te herzien of toe te voegen en relevante trefwoorden op te nemen die werkgevers in uw branche aantrekken.

We gebruiken dezelfde software als werkgevers om al onze CV’s te beoordelen en ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Met CVzen krijgt u een gepolijst CV dat opvalt in de competitieve arbeidsmarkt.

Om te beginnen werken met CVzen, moet u deze eenvoudige stappen volgen:

– Kies een CV-pakket dat aan uw behoeften voldoet.
– Vul een kort bestelformulier in met uw contactgegevens.
– Upload uw huidige CV of vul een korte vragenlijst in als u er geen heeft.
– Wacht tot uw toegewezen CV-schrijver binnen 24 uur contact met u opneemt.
– Werk samen met uw schrijver aan uw nieuwe CV.
– Ontvang uw nieuwe CV en vraag eventuele revisies indien nodig.
– Download uw definitieve CV en begin met solliciteren naar uw droombaan.

Werken met een professionele CV schrijver kan u helpen:

– Uw vaardigheden en prestaties op een duidelijke en overtuigende manier te laten zien.
– Uw waardepropositie en unique selling points benadrukken.
– Uw CV optimaliseren voor applicant tracking systemen en trefwoorden.
– Veelvoorkomende CV fouten en vergissingen vermijden.
– Een modern en professioneel CV maken.
– Bespaar tijd en moeite bij het maken van uw CV.
– Vergroot uw kansen op meer sollicitatiegesprekken en aanbiedingen.

Wij bieden drie CV-pakketten voor verschillende ervaringsniveaus en carrièredoelen:

  • Starter: Dit pakket is ideaal voor starters, studenten of pas afgestudeerden die een eenvoudig en effectief CV nodig hebben om hun opleiding, vaardigheden en potentieel te laten zien.
  • Advanced: Dit pakket is ontworpen voor professionals, managers of specialisten in het midden van hun carrière die hun prestaties, expertise en waarde in hun vakgebied willen benadrukken.
  • Premium en Ultra: Deze pakketten zijn op maat gemaakt voor senior executives, directeuren of leiders die een krachtig en overtuigend CV nodig hebben om hun visie, strategie en impact aan te tonen.

Om het beste CV-pakket voor u te kiezen, kunt u de kenmerken van elk pakket op onze website vergelijken of contact met ons opnemen voor een gratis adviesgesprek. Wij helpen u het juiste pakket te vinden op basis van uw carrièreniveau, branche en beoogde functie.

Een ATS is een Applicant Tracking System, een softwaretool die werkgevers helpt bij het beheren van het aanwervingsproces. Een ATS kan cv’s scannen, sorteren en rangschikken op basis van trefwoorden, vaardigheden, opleiding, ervaring en andere criteria. Werkgevers gebruiken een ATS om tijd en middelen te besparen en om de beste kandidaten te vinden voor hun openstaande functies.

Een ATS kan echter ook veel gekwalificeerde kandidaten afwijzen als hun cv niet goed is opgemaakt of geschreven. Daarom is het belangrijk om een professioneel en ATS-vriendelijk CV te hebben dat de geautomatiseerde screening doorstaat en indruk maakt op de menselijke recruiters.

Wij kunnen je helpen om een op maat gemaakt en geoptimaliseerd CV te maken dat je kansen om je droombaan te vinden zal vergroten. We gebruiken de nieuwste industriestandaarden en best practices om ervoor te zorgen dat je CV duidelijk en beknopt is en compatibel met elk ATS.

Om te beginnen vult u gewoon ons online formulier in of uploadt u uw huidige CV. Wij wijzen u een toegewijde CV-schrijver toe die met u zal samenwerken om een krachtig en overtuigend CV op te stellen dat uw unieke waarde en potentieel onder de aandacht brengt.

“Je kan met je CV-schrijver communiceren via ons veilige en handige online platform en via e-mail. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, krijg je toegang tot je dashboard waar je de details van je bestelling kunt bekijken, extra documenten kunt uploaden, berichten kunt versturen en feedback van je schrijver kunt ontvangen.

Je CV schrijver zal binnen 24 uur na je orderbevestiging contact met je opnemen om zich voor te stellen en je CV doelen en verwachtingen te bespreken.

We moedigen u aan om met uw schrijver te communiceren om ervoor te zorgen dat uw CV is afgestemd op uw behoeften en voorkeuren. U kunt ook vragen stellen of opmerkingen of suggesties geven die u onderweg heeft.”

De tijd die nodig is om uw CV te voltooien hangt af van de complexiteit van uw project en de beschikbaarheid van uw schrijver. We streven er echter altijd naar om uw CV zo snel en efficiënt mogelijk af te leveren.

Normaal gesproken kun je je CV binnen 3 tot 7 werkdagen verwachten nadat je je bestelling hebt geplaatst en alle benodigde informatie hebt ingevuld.

We houden u op de hoogte van de voortgang van uw CV via ons online platform. U ontvangt ook een e-mailbericht wanneer uw cv klaar is voor uw beoordeling en goedkeuring.

Als u vragen of zorgen hebt over de tijdlijn van uw cv, kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn er om je te helpen je carrièredoelen te bereiken.

Ja, we kunnen je ook helpen met andere carrièrediensten. Naast het schrijven van een CV bieden we de volgende diensten aan:

  • Sollicitatiebrieven schrijven: We kunnen een professionele en overtuigende sollicitatiebrief opstellen waarin je vaardigheden, prestaties en persoonlijkheid naar voren komen. Een sollicitatiebrief is een geweldige manier om jezelf voor te stellen aan potentiële werkgevers en uit te leggen waarom jij het meest geschikt bent voor de baan.
  • LinkedIn profiel optimalisatie: We kunnen je LinkedIn profiel optimaliseren om het zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor recruiters en managers. We kunnen je helpen om een aantrekkelijke kop, samenvatting en ervaringssectie te maken en relevante trefwoorden, vaardigheden en aantekeningen toe te voegen. Een LinkedIn profiel is een krachtig middel om je online aanwezigheid op te bouwen en te netwerken met andere professionals in je vakgebied.
  • Loopbaancoaching: We kunnen je persoonlijk en praktisch loopbaanadvies en begeleiding geven. We kunnen je helpen bij het identificeren van je sterke punten, interesses en doelen en bij het verkennen van verschillende loopbaanopties en kansen. We kunnen je ook helpen bij je voorbereiding op sollicitatiegesprekken, salarisonderhandelingen en loopbaantransitie.

Onze LinkedIn profiel herschrijf service is ontworpen om je te helpen je professionele merk onder de aandacht te brengen en je te onderscheiden van de massa. Dit is wat je van ons kan verwachten:

– We voeren een grondige analyse uit van je huidige profiel, je doelsector en je carrièredoelen.

– We maken een aangepast en trefwoordgeoptimaliseerd profiel dat jouw unieke waardepropositie, vaardigheden, prestaties en persoonlijkheid benadrukt.

– We geven je een gedetailleerd rapport met uitleg over de wijzigingen die we hebben gemaakt, de redenen erachter en de best practices voor het onderhouden en updaten van je profiel.

– We leveren je nieuwe profiel af in een document dat je gemakkelijk aan je LinkedIn account kunt toevoegen.

– We bieden je ook gratis revisies aan, voor het geval je nog wijzigingen of aanpassingen wil maken.

Onze LinkedIn profiel herschrijf service zal je helpen om meer views, connecties en kansen aan te trekken op het grootste professionele netwerk ter wereld.

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via een van de volgende methoden:

  • E-mail: Je kunt ons een e-mail sturen op info@[email protected] en we nemen binnen 24 uur contact met je op.
  • Persoonlijk account: Je kunt online met ons chatten door een bericht te sturen in je account.
  • Contactformulier: Je kunt ons een bericht sturen vanaf de contactpagina.

We zijn altijd blij om van je te horen en eventuele vragen te beantwoorden.

Ja, die hebben we! We hebben een carrièreblog waar we waardevolle inzichten en advies delen over het schrijven van een cv, het zoeken naar een baan, carrièreontwikkeling en meer. Je kunt onze laatste posts hier bekijken.

We bieden carrièreadvies, CV-voorbeelden, sjablonen, voorbeelden en gidsen voor verschillende beroepen en ervaringsniveaus.

We hopen dat je onze blog en bronnen nuttig en informatief vindt. Als je vragen of feedback hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Ontvang vandaag nog uw professionele CV